Έχετε μία ιστοσελίδα που δεν αποδίδει όσο θα έπρεπε;
Έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δεν πουλάει αρκετά;
Εντοπίζουμε το πρόβλημα και σας δίνουμε την λύση άμεσα! Αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση και την προώθηση της επιχείρησής σας με έναν ξεχωριστό τρόπο. Οι διαφημίσεις μας προσελκύουν χιλιάδες κόσμο και γίνονται άμεσα αντιληπτές και κατανοητές από το κοινό σας.

Σεβόμαστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, για εμάς μετράει η γνώμη σας. Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε έως και 2 φορές να γίνουν αλλαγές σε κάθε διαφήμιση πριν από τη παράδοση.
Φροντίζουμε πάντα να φτιάχνουμε διαφημίσεις που θα εντυπωσιάζουν ευχάριστα εσάς και τους πελάτες σας.
 
1_bg

Standard

 • 4 Posts 1:1
 • 1 Post 16:9 ή 9:16
 • 2 Βίντεο Social Story

2_bg

Business

 • 6 Posts 1:1
 • 2 Post 16:9
 • 1 Post 9:16
 • 3 Βίντεο Social Story
 • Βίντεο 60+ sec

3_bg

Full Boost

 • 10 Posts 1:1
 • 2 Posts 16:9
 • 2 Post 9:16
 • 4 Βίντεο Social Story
 • 1 Βίντεο 90+ sec


 

Μεγέθοι


Λίγα λόγια για τις διαστάσεις των διαφημιστικών μας προτάσεων.


 
Μέγεθος 16:9
ration169Αυτού του τύπου η διαφήμιση είναι η πιο συνηθισμένη και ιδανική για την προώθηση σε τηλεόραση - youtube – facebook και άλλες πλατφόρμες, εκτός από το instagram.

Μέγεθος 9:16
ration916

Είναι το αντίστροφο του 16:9 που είδαμε παραπάνω, δηλαδή μεγαλύτερο ύψος σε σχέση με το πλάτος. Το συγκεκριμένο είδος είναι θα λέγαμε αποκλειστικά για ιστορίες (instagram & facebook stories) .
Μέγεθος 1:1
ration11Το τετράγωνο 1:1 είναι ένα από τα πιο εύχρηστα μεγέθη για τις δημοσιεύσεις στα social media, καθώς προσφέρει ικανοποιητική ευκρίνεια στις διαφημίσεις σε όλες τις συσκευές. Το αρνητικό στοιχείο ίσως είναι το ανεκμετάλλευτο κομμάτι της οθόνης που αναλογεί πότε σε ύψος πότε σε πλάτος.
 

Extra


Τις έξτρα επιλογές μπορείτε να τις αιτηθείτε στα σχόλια της φόρμας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας.


 
Βίντεο Social Story
Τα social story κρατάνε το κοινό σας ενημερωμένο για ότι νέο κυκλοφορείτε. Επίσης δείχνει ότι είστε ενεργοί και έτοιμοι να τους εξυπηρετήσετε άμεσα.

Κάθετο Διαφημιστικό
Ιδανικό για να προωθήσετε ένα μήνυμα, είτε σε δική σας ιστοσελίδα είτε ως χορηγούμενο σε κάποια άλλη. Συνήθως το παραδίδουμε ως ένα αρχείο GIF που σημαίνει ότι στην εικόνα δεν είναι σταθερά τα αντικείμενα αλλά κινούνται.

ration169
Οριζόντιο Διαφημιστικό
Έχει τις ίδιες ιδιότητες και χρήσεις με το κάθετο διαφημιστικό με μόνη διαφορά την εναλλαγή ύψους και πλάτους.

ration169
icon_1

Διαφημίσεις banner

icon_2

Social Media

icon_3

Διαφημίσεις βίντεο

icon_4

Αφίσες και φυλλάδια

Version 1 SOCIAL
MEDIA
FAST
GROW
 

ΦΟΡΜΑ


Συμπληρώστε την φόρμα παραγγελίας του πακέτου σας.


Warning: Undefined array key 1 in /home/u919509829/domains/clicksolvers.com/public_html/wp-content/plugins/arforms/core/controllers/arrecordcontroller.php on line 6646

Warning: Undefined array key 1 in /home/u919509829/domains/clicksolvers.com/public_html/wp-content/plugins/arforms/core/controllers/arrecordcontroller.php on line 6646
 

ΠΛΗΡΩΜΗ

Πληρώστε με την μέγιστη ασφάλεια της paypal , είτε με τα στοιχεία της κάρτας σας είτε απευθείας μέσω λογαριασμού paypal. Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε.

ΒΙΝΤΕΟ


Μερικά από τα αγαπημένα βίντεο των διαφημίσεων που σας φτιάξαμε.